1. How Can I use Live view/ The Live View does not work.

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/liveview-tab

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/the-liveview-does-not-work

 

2. Why Are My Images or Live View Black and White?

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/help-my-images-or-live-view-is-in-black-and-white

 

3. How to Add Preview images to my Mirror Booth?

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/adding-preview-images-to-your-mirror-booth

 

4. Our countdown in live view and “thank you for taking a photo” text is showing all the way to the left. How do we fix the positioning of it and center it??

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/the-liveview-does-not-work

(Make sure to check the proper positioning. (When do you want to show and how do you want to reflect it on the screen)

 

5. Why is the start screen at the bottom? Is there a way to stretch it or make it cover the whole frame?

Answer: Check the orientation of the template

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/using-a-vertical-screen

 

6. SMS Configuration- Using Twilio

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/configuring-your-twilio-account

 

7. Why My photo strips are off-center?

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/my-photo-strips-are-off-center

 

8. Why my Flash does not Fire? I already checked the cords and they are properly connected.

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/why-does-my-flash-not-fire


9. I did not have wifi at an event. How do I send the emails now?

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/i-did-not-have-wifi-at-an-event-how-do-i-send-the-emails-now

 

10. How do I set Photo to Phone using Twilio

Answer:

https://desk.zoho.com/portal/darkroomsoftware/kb/articles/help-with-twilio-setup